Иновативации в Декорацията и Топлоизолацията

Адорн ООД е производител на профили и орнаменти от EPS и XPS с интериорна и екстериорна насоченост и богата гама от продукти, с помощта на които със сигурност ще създадете уникална и индивидуална концепция и разпознаваемост както на фасадата на Вашата сграда, така и ще сложите своя интериорен почерк.

Изработваме интериорни и екстериорни продукти за декорация и топлоизолация като използваме само висококачествен EPS (експандиран полистирол) и XPS (екструдиран полистирен) с висока плътност, което гарантира максимална енергийна ефективност и високо качество на изделията.

Решението да използвате някои от профилите за скрито LED осветление, фасадни панели и/или стенни плоскости (наричани още декоративни термопанели, стенни термопанели), то със сигурност ще придаде уникалност, стил, уют и естетика на Вашия дом или сграда.

Новите технологии позволяват нашите продукти да са идеалната алтернатива на гипсовите и естествените варианти за облицовка и декорация, като с приложението им се постига:

  • Висока енергийна ефективност
  • Лесен монтаж
  • Минимален труд - Оптимален ефект
  • Повече от достъпна цена

Продуктите са подходящи за декорация и изолация на всякакъв тип сгради и помещения, а и за всеки вкус:

  • Жилищни кооперации
  • Къщи и вили
  • Заведения
  • Бизнес сгради
  • Търговски обекти

Профили за скрито LED осветление

Профили за скрито LED осветление Разгледайте пълната ни гама

3D панели тип Тухла

3D панели тип Тухла Разгледайте пълната ни гама

Всички артикули, които предлагаме, са създадени за бърз и лесен монтаж, без мръсни и мокри процеси, с перфектен визуален ефект, придаващи стил и уют, допринасящи освен за декорация, и за по-добра шумо- и топлоизолация.

Можете да декорирате красиво всяка сграда с богатата гама от фасадни решения, изработени от високоплътен експандиран полистирол (EPS) - профили, первази, фризове, етажни разделители и продукти за фасадна декорация като арки, колони, ключови камъни, ъглови детайли или да топлоизолирате с 3D панели с различна визия . В комбинация с подходящ цвят на фасадната мазилка и подчертаване на дограмата, изделията могат да задоволят дори и най-иновативните и изискани дизайнерски идеи и могат да придадат всеки един стил в архитектурата.

Олекотени и много здрави, нашите екстериорни панели са чудесен избор за топлоизолация и декорация на Вашата фасада.

Профилите за скрито осветление създават изключителен ефект в интериорното пространство. Продуктите са изработени от екструдиран полистирен (XPS), което ги прави изключително леки и удобни за монтаж и в същото време достатъчно здрави. Монтажът пък е елементарен.

С избора и монтажа на интериорни и екстериорни продукти от Адорн ООД България ще си гарантирате максимална енергийна ефективност, оптимален визуален ефект и изгодна цена.