Профили за скрито LED осветление - Адорн България

Профилите за скрито осветление създават изключителен ефект в интериорното пространство. Продуктите са изработени от високоплътен XPS, което ги прави изключително леки и удобни за монтаж и в същото време достатъчно здрави.

Някои модели профили за скрито осветление позволяват влагане само на LED лента, други - на LED луна и с цел по-силен светлинен ефект, сме разработили модели за комбиниран монтаж на LED лента и LED луна, както и такива с двойна светлинна насоченост на две LED ленти.

Монтажът е елементарен, като има няколко изисквания:

  • Залепването за стена/таван се осъществява посредством монтажно лепило (без разтворител) или пяна за стиропор.
  • Фугите, които се образуват между отделните профили, се запълват с фугираща смес.
  • Боядисването е задължително. Използва се латекс или боя на водна основа.
  • Препоръчваме да се монтира с алуминиев Г-образен профил в канала, който да разпределя топлината от осветлението - може да се закупи заедно с профила за скрито осветлние.

Препоръчваме LED лента на 12V.

Можете да се насладите на този лукс бързо, лесно и икономично!
Артикулите се предлагат с дължина 200 см.

 

Адорн предлагаме профили за скрито осветление, които в интернет се търсят като профили за таван, профили за лед ленти, стиропорени корнизи за осветление, корнизи XPS, профили за LED осветление, профили за вградено осветление, корнизи за вградено осветление, корнизи за таван с лед осветление и т.н. Нашите профили от високоплътен XPS са точно такива. Както описахме по-горе, профилите могат да бъдат само за ЛЕД ленти, само за вграждане на лунички, така и комбинирани за LED лента и лунички.

Предлагаме свои модели декоративни профили / корнизи от екструдиран полистирен (XPS), предназначени за монтаж на стена или таван, чрез които ще постигнете индивидуален дизайн в своя дом, офис или друг тип помещение.