Кантове за прозорци - Нова технология за декорация и топлоизолация

Околопрозоречното пространство придава на къщата индивидуален характер. Множеството от възможни комбинации от нашите стандартни фасадни кантове за прозорци предлагат огромна свобода във фасадната декорация. Произвеждаме профили и первази за фасадни елементи около, над и под прозорци от EPS (експандиран полистирол) с плътност 25-30 кг./куб.м., с нанесено еластично и много здраво полимер-акрилно покритие, което слепва идеално за стиропора и не се влияе от влага, скреж, високи температури и UV лъчи, не задържа прах и предотвратява появата на мухъл. Еластичността му гарантира лесен монтаж и издържливост на заметресения или структурните промени на сградата.

  • С дължина от 200 см.
  • Лесен и бърз монтаж, който не изисква специални умения.
  • Детайлите не добавят излишна тежест на сградата.
  • Позволяват боядисване с всякакви фасадни бои.
  • Многогодишна гаранция за издържливост и експлоатационни качества.

Предлагаме някои готови решения, но можете да комбинирате различните профили - разнообразни по форми и размери, което позволява да създадете нов собствен стил във фасадната декорация.

Произвеждаме околопрозоречни детайли под точен радиус за лесно декориране на кръгли, овални и арковидни прозорци.

Разнообразието от кантове за прозорци може да задоволи дори и най-иновативните дизайнерски идеи. Екстериорната фасадна декорация дава възможност да превърнете всяка сграда в произведение на изкуството или да реставрирате паметник на културата, благодарение на разнообразието от орнаменти и детайли и готовността ни да изпълним всякакви изисквания на Вашата фасада.