Етажни разделители - Нова технология за декорация и топлоизолация

Етажните разделители могат да декорират различно място на фасадата: да разделят етажи, под покрив, под сачак. Обикновено те са най-големи по размер от всички декоративни форми по фасадата и са няколко вида - изчистени, с декоративни апликации, с водооткапващ отвор и с възможност за скриване на улук. Кореспондират си чудесно с всякакви други фасадни детайли и орнаменти.

Произвеждаме етажни разделители от EPS (експандиран полистирол) с плътност 25-30 кг./куб.м., с нанесено еластично и много здраво полимер-акрилно покритие, което слепва идеално за стиропора и не се влияе от влага, скреж, високи температури и UV лъчи, не задържа прах и предотвратява появата на мухъл. Еластичността му гарантира лесен монтаж и издържливост на заметресения или структурните промени на сградата.

  • С дължина от 200 см.
  • Лесен и бърз монтаж, който не изисква специални умения.
  • Детайлите не добавят излишна тежест на сградата.
  • Позволяват боядисване с всякакви фасадни бои.
  • Многогодишна гаранция за издържливост и експлоатационни качества.

Етажните разделители са много ефектни и радват окото, красиво и стилно променят визуално всяка една фасада и архитектурен стил на къща и сграда. Можете да избирате от разнообразните форми и размери, които предлагаме, както и да изработим по индивидуален проект.