Декоративни фасадни елементи - Нова технология за декорация и топлоизолация

Към фасадните елементи спадат много декорации, спомагащи за разкрасяването на фасадната декорация. Техните функции са разнообразни, в зависимост от зоната на декориране.

Многообразието от колони, които произвеждаме, са специално разработени според различното им предназначение и са с класически или модерен дизайн, подходящи както за интериорно приложение, така и за фасадна декорация. Можете да обличате вече съществуващи колони с декоративни обвивки, да използвате полукръгли, кръгли, плоски или квадратни сечения, както и да изработим плътни колони по зададен размер и визия.

Изработени са от EPS (експандиран полистирол) с плътност 25-30 кг./куб.м., с нанесено еластично и много здраво полимер-акрилно покритие, което слепва идеално за стиропора и не се влияе от влага, скреж, високи температури и UV лъчи, не задържа прах и предотвратява появата на мухъл. Еластичността му гарантира лесен монтаж и издържливост на заметресения или структурните промени на сградата.

  • Освен в посочените размери, можем да изработваме и по индивидуална поръчка.
  • Лесен и бърз монтаж, който не изисква специални умения.
  • Не добавят излишна тежест на сградата.
  • Позволяват боядисване с всякакви фасадни бои.
  • Многогодишна гаранция за издържливост и експлоатационни качества.

Разнообразието от декоративни елементи може да задоволи дори и най-иновативните дизайнерски идеи. Екстериорната фасадна декорация дава възможност да превърнете всяка сграда в произведение на изкуството или да реставрирате паметник на културата, благодарение на разнообразието от орнаменти и детайли и готовността ни да изпълним всякакви изисквания на Вашата фасада.